Vår historia

Den 1 augusti 2005 grundades QSi av personer med gedigen erfarenhet från branschen. Ända från start har vårt huvudfokus varit att leverera konsulttjänster inom infrastruktur, säkerhet och informationshantering. Vikten av att hitta praktiska lösningar som tillför nytta och effektivitet i verksamheten har alltid löpt som en röd tråd i vårt arbete.

2006 förstärktes bolaget ytterligare en erfaren konsult som också klev in som delägare. Tre av de nuvarande delägarna har funnits med sedan dess vilket bidragit till en god kontinuitet och en stark företagskultur.

2009 började QSi att erbjuda Microsofts molntjänster, då vid namn BPOS, och vi har varit en etablerad leverantör av dessa sedan dess. Därför är vi i dag en stark leverantör av molntjänster med fokus på Microsoft 365 och Azure.

2012 skapades vår Servicedesk för att säkerställa att våra kunder kunde få en snabb tillgång till support.

QSi fortsätter under åren att växa genom att ansluta nya kunder och medarbetare till sig.

2019 utökade QSi sin lokala närvaro genom att etablera kontor i både Eslöv och Kristianstad.

QSi har sedan starten 2005 alltid redovisat svarta siffror trots en del svåra år. Vi ser vårt engagemang som företagare som en viktig del i vårt samhälle och strävar efter att bidra på ett hållbart och långsiktigt sätt.

Våra tjänster

Se vad vi kan erbjuda

Med vår gedigna kompetens, långa erfarenhet och avancerade tekniska lösningar kan vi göra skillnad i er verksamhet.

Vi är Microsoft Partner

En titel som i korthet innebär att vi som partner uppfyllt alla de högt ställda krav på prestation, kompetens, kvalitet och kan förmedla värdet till våra kunder.