QSi – en partner du kan lita på i alla lägen

QSi är IT-partnern som ger dig stöd och support varje dag, året runt. Oavsett om det handlar om en specifik problemlösning eller kostnadseffektiva helhetslösningar, är QSi en partner du kan lita på i alla lägen.

Det här är QSi

Vi är proffs på infrastruktur, kommunikation, informationshantering och säkerhet, men vi pratar hellre om funktion än om tekniska specifikationer. Hos oss kombineras mjuka och hårda värden till en unik kärna där ni som kund alltid kommer i första hand.

Kompetens och kunskap utgör basen i vårt företag. Med vår historiskt starka kundfokus och med vår personals erfarenhet bidrar vi till trygghet och arbetsro. Vi arbetar alltid framåtriktat, ett motto som i kombination med vår företagskultur gett oss ett kundrenommé vi är väldigt stolta över.

Våra medarbetare har tillsammans en stor erfarenhet och gedigna kunskaper som ständigt uppdateras via kompetensutveckling. QSi:s konsulter genomgår regelbundet utbildningar för att uppdatera sig med den senaste tekniken och för att kunna erbjuda dig som kund en trygg och säker IT-miljö. Vi har med våra leverantörer ett nära och effektivt samarbete, vilket ger oss en hög partnerstatus som i sin tur säkerställer en konkurrenskraftig prisnivå av våra produkter och tjänster.

Med en långsiktig strategi i botten har vi byggt ett stabilt företag med en god ekonomi. Vi har genom åren tagit många strategiskt och gynnsamma beslut som genererat en organisk tillväxt med fokus på att växa tillsammans med våra kunder. I dag är vi ett starkt team med välutbildade medarbetare och vi finns på tre orter i Skåne; Hässleholm, Kristianstad och Eslöv.

Våra tjänster

Se vad vi kan erbjuda

Med vår gedigna kompetens, långa erfarenhet och avancerade tekniska lösningar kan vi göra skillnad i er verksamhet.

Vi är Microsoft Partner

En titel som i korthet innebär att vi som partner uppfyllt alla de högt ställda krav på prestation, kompetens, kvalitet och kan förmedla värdet till våra kunder.