QSi webinar: Copilot personas

Välkommen på webinar med QSi!

Under detta webinar kommer vi att diskutera olika användningsscenarier för Copilot i olika roller. Vi kommer att ge konkreta tips på hur HR, finans, marknad, IT och sälj kan dra nytta av Copilot under sin arbetsdag. Genom praktiska exempel kommer vi att demonstrera hur Copilot kan effektivisera arbetsflöden och optimera resultat inom olika verksamhetsområden. Vi kommer även att utforska bästa praxis för att integrera Copilot i befintliga arbetsprocesser och maximera dess potential för att öka produktiviteten.

Tid: 18 juni kl 09.00-10.00

Registrera dig på länken nedan:

Microsoft Virtual Events Powered by Teams

Våra tjänster

Se vad vi kan erbjuda

Med vår gedigna kompetens, långa erfarenhet och avancerade tekniska lösningar kan vi göra skillnad i er verksamhet.

Vi är Microsoft Partner

En titel som i korthet innebär att vi som partner uppfyllt alla de högt ställda krav på prestation, kompetens, kvalitet och kan förmedla värdet till våra kunder.