En bra start på veckan! Vi fortsätter vår resa som Microsoft Partner

Sedan starten 2005 har Microsoft varit en av våra absolut viktigaste partners för att leverera smarta IT-lösningar till våra kunder. QSi har hela tiden medverkat i Microsofts Partnerprogram som en viktig del i vår relation. Därför firar vi lite idag då vi har förnyat vårt partnerskap som Microsoft Solution Partner inom Modern Work! Vi kommer framåt att stärka vårt Partnerskap ytterligare, nu som en del av Infracom Group.

Våra tjänster

Se vad vi kan erbjuda

Med vår gedigna kompetens, långa erfarenhet och avancerade tekniska lösningar kan vi göra skillnad i er verksamhet.

Vi är Microsoft Partner

En titel som i korthet innebär att vi som partner uppfyllt alla de högt ställda krav på prestation, kompetens, kvalitet och kan förmedla värdet till våra kunder.