QSi har flyttat till nya lokaler i Kristianstad & Eslöv

I Kristianstad hittar ni fortfarande oss på Stadshotellet. Kontoret har flyttat från våning 5 till nya fräscha lokaler på våning 2. Vårt nya kontor har plats med dubbelt så många arbetsplatser och även gott om plats för besökare och medarbetare som vill göra ett kortare arbetspass i Kristianstad.

Eslövskontoret har flyttat till Åkermans väg 5, ett stenkast ifrån där vi satt förut. I postens tidigare lokaler finns ett företagshotell som ger oss möjlighet till flexibla lokaler där vi kan växa i takt med våra behov.

Välkomna på besök! Prata med din kontaktperson på QSi så bjuder vi på kaffe och rundvisning!

Våra tjänster

Se vad vi kan erbjuda

Med vår gedigna kompetens, långa erfarenhet och avancerade tekniska lösningar kan vi göra skillnad i er verksamhet.

Vi är Microsoft Partner

En titel som i korthet innebär att vi som partner uppfyllt alla de högt ställda krav på prestation, kompetens, kvalitet och kan förmedla värdet till våra kunder.