Spin of Hope

QSi har anmält sig till Spin of Hope – Lördag den 21 mars. Spin of Hope – Lördag är en kampanj av barncancerfonden där cirka 120 gym över hela Sverige under en dag samlar företag, föreningar eller kompisgäng till att köra spinning under 12 timmar. Man hyr en spinningcykel hela dagen (07-19) och ska gemensamt hålla den rullandes under den totala tiden. Naturligtvis får man själv bestämma hur länge man vill cykla. För mindre företag eller grupper kan 12 timmar vara en lång tid. Eventet hålls av TryggaFitness och vi cyklar i deras lokaler i Kristianstad. I Spin of Hope går alla pengar kostnadsfritt till Barncancerfonden och deras viktiga arbete.

TryggaFitness bidrar med instruktörer som kör hårt hela dagen och håller energin uppe. Det kommer finnas lite frukt och vatten på plats. Man behöver absolut inte gilla spinning eller cykling utan fokus är att cykla för barnens skull. Läs mer på eventets Facebooksida.

Det fins även Spin of Hope – Fredag, då erbjuds deltagarna att boka en timme som passar i någon av de deltagande gymmen. På så sätt kan kompisgänget eller kollegorna avsluta veckan med en timmes spinning tillsammans.

Cykla med oss

Vill du vara med och cykla så finns det två alternativ – spinn med oss på QSi eller hyr en egen spinningcykel med ditt företag eller vänner. Vill ni cykla med oss så måste ni var kund och anmälan görs då direkt till David. Är ni flera som vill cykla och vill ha en egen spinningcykel så går det bra att anmäla er direkt på barncancerfondens hemsida.

BOKA EN CYKEL

TryggaFitness startade 2014 och har gått från sjukgymnastik och fysioterapi i Bromölla till en fullskalig träningsverksamhet i både Bromölla och Kristianstad med över tre kvadratkilometer träningsyta, personliga tränare och egna innovationer i gruppträning.

Tryggafitness hemsida

TryggaFitness beskriver sin spinning så här

Trygga RIDE™ är nästa generations Spinning. Här jobbar vi med koreografi, storytelling, och styrka på cykeln. Vi träffas i en sal ämnad för energi, puls, gemenskap och eufori. Tänk nattklubb varje dag! Vårat mål är att du skall glömma bort att du tränar. Time to RIDE!

Tillbaka till nyheter

Kontakta Oss