Det är otroligt viktig för oss att ständigt utbilda oss i de nya möjligheter som tekniken erbjuder, detta för att vi ska kunna säkerställa att våra kunder får de bästa tänkbara möjligheterna och stöd för sin verksamhet.

Henrik Bergqvist, VD

QSi besöker TechDays

Årligen besöker ett gäng från QSi TechDays för att utvecklas, lära och bli inspirerade. Att hänga med i den nya teknologin och se till att våra kunder alltid har det senaste och säkraste lösningarna är en prioritet för QSi. Detta året har Tony, Clint, Per, Anna, Alex, David, Henrik och Per åkt för att få tips om det senaste som Microsoft har att erbjuda. Det börja med ett tidigt tåg upp till Stockholm och sedan två dagar på Kistamässan för att kunna hitta bra lösningar och lära sig nya saker.

Vad är TechDays

Techdays är ett Microsoft event där tekniker och utvecklare möts, inspireras, utvidgas och fördjupar sin kunskap. Oavsett om man utvecklar innovativa appar, levererar optimerade lösningar eller letar efter tekniska innovationssessioner som ger ledarskapsinsikter för både dina affärs- och personliga digitaliseringsbehov – då är TechDays rätt plats att vara på. Techdays har funnits i tio år och åker runt i hela välden och informerar om Microsofts senaste tekniker.

Tillbaka till nyheter

Kontakta Oss