QSi öppnar nytt kontor i Kristianstad

Vi följer den från i våras utstakade vägen för QSi

Genom att vi nu öppnar upp ytterligare ett kontor, den här gången i Kristianstad, närmare bestämt i Frimurarhuset på Stora Torg. Kontoret kommer att innehålla både arbetsstationer för våra konsulter men också utrymmen där vi kan träffa kunder och partners på ett avslappnat och bra sätt. Vi har under 2019 fått ett flertal nya kunder i Kristianstad och det är ett naturligt steg för oss att komma närmare dig som kund och samtidigt bli ett tydligare alternativ till de företag som vi idag inte jobbar med i Kristianstad.

Microsoft har precis i dagarna öppnat upp sitt nya kontor i Stockholm, det är en crossover mellan kontor och mötesplats för människor, inte bara i kontorsmiljö utan även under andra former. Jag vill inte göra anspråk på att vårt nya kontor kommer vara något närmelsevis som Microsoft men vår tanke om att fokusera på att göra kontoret till en attraktiv arbetsplats och skapa utrymme för både små och stora eller officiella och mindre officiella möten har vi inspirerats av hur Microsoft tänker, vi kommer att flytta in i lokalerna i börja av januari 2020 och återkommer med mer information om det när det närmar sig.

Jag vill inte göra anspråk på att vårt nya kontor kommer vara något närmelsevis som Microsoft men vår tanke om att fokusera på att göra kontoret till en attraktiv arbetsplats och skapa utrymme för både små och stora eller officiella och mindre officiella möten.

Henrik Bergqvist, QSi
Tillbaka till nyheter

Kontakta Oss