QSi förstärker med nya konsulter

Efter sommaren får QSi tillskott i konsultstyrkan med två nya medarbetare. QSi jobbar med att växa och blir glada när vi får trevliga och kompetenta nya medarbetare. Men expanderingen fick vi också in mer kunskap och kan erbjuda våra kunder ännu bättre service. Vi ser fram emot att få in dessa starka kort i vår konsultkår.

Systemkonsult

Joakim Cefalk

Den 20 Augusti börjar Joakim hos oss och kommer att arbeta med inriktning kommunikation och säkerhet. Han har en bred kunskap när det gäller nätverk och kommunikation, fokus ligger på nätverkssäkerhet och kommunikation med främst produkter från Aruba/HPE och Cisco.

Joakim kommer från ett bolag där han var IT-ansvarig samtidigt som han arbetade med programmering inom industrin.  Förutom nätverk och kommunikation har han kunskaper som virtualisering, databaser (MySQL och MSSQL) och programmeringsspråken PHP och C#.

Systemkonsult

David Lundqvist

Den 20 September börjar David hos oss och kommer att arbeta med inriktning mot infrastruktur. Han har en bred kunskap gällande Microsoft lösningar och produkter. Fokus ligger på Windows Server, Virtualisering och Office365/Azure.

David är utbildad IT-tekniker och har en högskoleexamen från Linnéuniversitet i Kalmar. Han har tidigare arbetslivserfarenheter som IT-tekniker uppe i Gävle och fortsätter den karriären här nere i Skåne hos QSi.

Tillbaka till nyheter

Kontakta Oss