Vilka är vi

QSi erbjuder IT-konsulttjänster och lösningar inom infrastruktur, kommunikation, säkerhet samt informationshantering. Vi fokuserar på att erbjuda funktioner och pratar hellre om tillämpningar än vad som är den tekniska lösningen. Vårt mål är att kunna erbjuda samma funktion oavsett kundens storlek.

Med en långsiktig och noga uttänkt strategi i botten har vi byggt ett stabilt företag med god ekonomi. Tillsammans arbetar vi för att leverera en tillgänglig och personlig it-support. Vi utgår från tre platser i Skåne, Hässleholm, Kristianstad och Eslöv. Här arbetar idag 17 personer, varav 13 konsulter.

Våra konsulter går regelbundet på utbildningar för att hänga med i den senaste tekniken och kunna erbjuda våra kunder en trygg IT miljö. Vi har nära samarbete med våra leverantörer och har uppnått hög partnerstatus vilket i sin tur ger bra priser på våra produkter.

QSi

Vi på QSi

QSi

Historia

QSi bildades den 1 augusti 2005 av tre personer med gedigen erfarenhet från branschen. Fokus har från starten varit att leverera konsulttjänster inom infrastruktur, säkerhet och informationshantering. Det har hela tiden varit viktigt att hitta praktiska lösningar som skall tillföra nytta och effektivitet i verksamheten.

Redan efter sex månaders verksamhet så behövde företaget resursförstärka och man valde då att utöka ägarkretsen med ytterligare en erfaren konsult.
Efterhand som efterfrågan på QSi: s tjänster har ökat så har bolaget växt. På ett försiktigt sätt har man efterhand rekryterat etablerade konsulter. 

QSi började tidigt erbjuda Microsofts molntjänster, och har varit en etablerad leverantör redan från start då konceptet kallades ”BPOS”. Idag är QSi en stark leverantör av molntjänster med fokus på Office365 och Azure.

I början på 2012 etablerades en Helpdesk för att säkerställa att våra kunder kunde få garanterad tillgång till support mellan 07:00-17:00.

OSi har länge jobbat för att växa och täcka ett större område så i Maj 2019 köpte QSi företag Datiq i Skåne AB med kontor i Eslöv. Ett företag som varit aktivt i Eslöv sedan 2005 och har lång erfarenhet av att bygga it-strukturer i sitt område. Sammanslagningen har gjort att QSi täcker ett större område och har fler tillgängliga konsulter.

Samarbetspartners

Kontakta Oss