Nya Office 365

Office_365_Header

Nya Office är här! QSi är lanseringspartner!

Nya Office underlättar för små och medelstora företag att jobba och samarbeta effektivt.
Du har åtkomst till dina Office-program med e-post, kalender och videokonferenser samt aktuella dokument på alla dina enheter – exempelvis dator, smartphone och surfplatta.
I stort sett var du än befinner dig.

QSi är en erfaren partner vid övergång till molntjänster

QSi har varit en aktiv deltagare i Microsofts program för molntjänster under många år. Intresset för molntjänster och potentialen i erbjudandet gjorde att QSi tidigt valde att gå med i Cloud Accelerate programmet.  De senaste åren har vi hjälp företag av varierande storlek att migrera till molntjänsten. QSi har genomfört migrering från olika typer av system vilket innefattar både Microsofts egna samt även Lotus Notes och Google mail.

Företag som står inför en investering när det gäller deras mailserver har vid utvärdering funnit att Office 365 är ett mycket prisvärt alternativ som också ger stora fördelar när det gäller funktionalitet, tillgänglighet och säkerhet. Företag som saknar egen IT-personal kan snabbt få avkastning på att flytta funktionaliteten till molnet.

Förutom migrering av mail, kalender och de meddelandetjänster som många redan använder kan vi också hjälpa er att bli effektiva med SharePoint. QSi kan med design, utveckling av  funktionalitet och utbildning hjälpa er så att era affärsprocesser får stöd av flöden i  SharePoint. Betrakta SharePoint som ditt andra affärssystem, det som har hand om verksamhetssystem, dokument och andra affärsprocesser.

Läs mer om migreringen från Google till Office 365 som QSi genomförde åt Note.

 

Vad är nytt?

Enheter Molnet Socialt Förenklad IT
Det nya Office är optimerat för att ge dig den bästa upplevelsen oavsett vilken typ av enhet du använder. Nya prenumerationstjänster. Nya Office är tillgängligt som molnbaserad prenumerationstjänst. Som prenumerant kan du nyttja tjänster som bland annat molnlagring av dokument via SkyDrive som ger dig tillgång till ditt innehåll från surfplattan, datorn och telefonen. Du får dessutom automatiskt kommande uppgraderingar. Håll kontakten. Med den nya kontakthubben samlas information för dina kontakter, till exempel på Facebook och LinkedIn, så att du får en enhetlig vy. Med bara några klick kan du snabbt planera in ett möte, skicka ett mejl, starta en konversation via snabbmeddelanden eller delta i en röst- och videochatt eller HD-videokonferens. Den gemensamma uppsättningen it-hanteringsverktyg. Nya Office gör it enklare. Oavsett om du har ett litet företag med begränsade it-resurser eller ett större företag med en it-infrastruktur kan du enkelt konfigurera nya Office och låta Microsoft ta hand om underhållet och säkerheten samtidigt som du har kontroll över helheten.*

Varför uppgradera till nya Office?

Om något av de här fyra scenarierna stämmer in på ditt företag är det dags att överväga en uppgradering till nya Office.office365_1

  • Gammal server. Har du en gammal server och oroar dig för kostnaderna för säkerhet och underhåll?
  • Växande behov. Växer ditt företag och behöver ny teknik för att uppfylla dina behov av rörlighet och möjligheter till samarbete i verksamheten?
  • Hostad e-post. Har du problem med att hantera flera olika webbaserade e-postkonton eller program som inte är kopplade till varandra?
  • Gammalt Office. Använder du äldre versioner av Office, till exempel Office 2003, och har kompatibilitetsproblem eller oroar dig för att supporten ska upphöra?

 

De viktigaste skälen till att köpa Office

Åtkomst överallt Samarbetsmöjligheter Professionellt intryck Bäst på Windows Support upphör
Arbeta i stort sett varifrån som helst med åtkomst till dina senaste dokument och filer i välbekanta Office-program som är optimerade för datorer, smartphones och surfplattor. Arbeta tillsammans och använd enkelt välbekanta Office-program med e-post för företag, delad kalender, dokumentdelning och HD-videokonferenser. Säker e-post för företag och externa webbplatser som förmedlar ett intryck av företaget till kunderna. Med nya funktioner i Excel och PowerPoint kan du enkelt analysera dina data och hålla presentationer. Nya Office fungerar utmärkt på många enheter, men kommer till sin fulla rätt med Windows 8. Du jobbar lika smidigt med pekskärm som du gör med mus och tangentbord. Om du kör Office 2003 och Windows XP efter slutdatumet för support (8 april 2014) finns det risk att du utsätter företaget för säkerhets-, efterlevnads- och kompatibilitetsrisker i och med att uppdateringarna upphör.

Prova nya Office redan i dag

Valfrihet

Oavsett om du har en mindre organisation med begränsade it-resurser eller en större med mer avancerade it-behov har nya Office lösningar för dig. Nya Office är allra mest prisvärt för företag via Office 365-molnprenumerationstjänster. Dessa ger dig tillgång till de välbekanta Office-programmen med e-post för företag, delad kalender och videokonferenser. Office är även tillgängligt via traditionell lokal installation. Välj den Office-version som passar din organisations storlek och behov.

 office365_4 Office 365 Small Business Premium

Office 365
Midsize Business

Office365
Enterprise

Optimerat för:

1–10 användare

Inga it-kunskaper behövs

11–250 användare

Intern support eller partnersupport för it

250+ användare

Avancerade it-behov

 office365_3 Office Home
& Business 2013
Office Professional Plus 2013 Office Professional Plus 2013
Scroll to Top