Kul att vi har hittat lokaler som funkar för alla tillfällen. Att jobba i, att mingla i och att känna sig storslagen i!

Henrik Bergqvist, VD

Kristianstadskontoret öppnades med bubbel & mingel

Nu är Kristianstadskontoret i full gång. Möbler är hopskruvade och blommor på plats.  Invigningsdagen firade vi med bubbel och mingel tillsammans med våra kunder och de flesta av blommorna som nu pryder vårt Kristianstadskontor kom från våra trevliga kunder som kom och firade med oss.

På minglet hade vi även visning av flera nya produkter från HP och en tävling där det gällde att få golfbollen i hålet (lättare sagt än gjort) och att gissa vikten på HP nya fjäderlätta bärbara dator Dragonfly. Vinnarna av tävlingen kommer att meddelas senare i veckan.

Kontoret är en plats för de anställda på QSi att kunna arbeta ifrån när kunder eller möten är i Kristianstadsområdet, men det kan också vara så att du som är kund till oss på QSi kan ha behov av ett externt kontor vi något speciellt tillfälle – då är det bara att du hör av dig och om det är ledigt får du självklart nyttja det. Att man får en känsla av ”Karlsson på taket” när man står och tittar ut genom fönstret får en att instinktivt trivas direkt där och vi är glada för nya möjligheter i Kristianstad.

Tack Frimurarna för att vi fick nyttja de fina lokalerna och ett stort TACK till alla er som kom och besökte oss på vår invigning. Kristianstad – nu kör vi!

I minglet

Tillbaka till nyheter

Kontakta Oss