Välkommen till ett konsultbolag med höga ambitioner och en stark framtidstro!

Som systemkonsult på QSi Sweden AB får du stort ansvar och mycket frihet. Vi arbetar med de nyaste teknologierna tillsammans med att vi internt lägger stort mervärde och fokus på att alla medarbetare ska få bli den bästa versionen av sig själva. Här får du chansen att fortsätta utvecklas både som person och i din konsultroll. På QSi har vi idag en laguppställning som ger dig utmärkta möjligheter att få arbeta i ett konsultgäng med höga ambitioner, stor kundnöjdhet och spännande och utmanande arbetsdagar.

QSi Sweden AB erbjuder konsulttjänster med fokus på Microsoft, Cisco och HPs lösningar och produktplattformer. Tjänsterna omfattar konsultering för IT-infrastruktur och kommunikationslösningar bl.a. baserade på Ciscos stora produktutbud med tillhörande tjänster. Vi arbetar i många utvecklande projekt.

Vi vill att du erbjuder oss och våra kunder kundfokus, engagemang och leveransförmåga. Du bör vara van att arbeta självständigt på kunduppdrag. Ett professionellt konsultmannaskap och ett affärsinriktat arbetssätt är viktigt. Du ska ha lätt för att samarbeta och fungera i grupp. Våra konsulter ska göra skillnad för våra kunder och se till att de lyckas.

jobba hos oss

Vem är QSi

QSi är ett företag i tillväxt. Vi går just nu igenom en spännande resa där vi växer och startar nya kontor. Vi söker aktivt nya IT-tekniker till våra tre kontor i Eslöv, Hässleholm och Kristianstad och med oss får ni en chans att vara med i ett företag där inte bara vi får växa utan även du. Kontoret i Eslöv är vårt dotterbolag Datiq i Skåne AB och kontoret i Kristianstad öppnar till hösten.

Vi tror och satsar på vår personal. Utbildning är en del av ditt arbete. Vi delar med oss internt av våra kunskaper och kompletterar med certifieringar. Utöver att vi tycker det är viktigt att du känner att du får utvecklas hos oss har vi också en varm gemenskap som sträcker sig över alla åldrar. Trivas på jobbet är något vi jobbar aktivt med, hos oss ska alla känna sig välkomna.

Lediga tjänster

Vi har för tillfället inga lediga tjänster men är ett ständigt växande företag så känner du att QSi skulle vara intressant för dig så skicka gärna in din CV så återkommer vi om vi får någon ledig position som passar er kompetens. 

Är du intresserad så fyll i formuläret nedan.

Ansökningsformulär


(pdf, doc och docx format - max 5mb/st)Jag samtycker att inlämnade uppgifter till QSi Sweden AB för arbetsansökan och att mina personuppgifter behandlas för det specifika ändamålet.
Vi kommer endast använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna kontakta dig rörande arbetsansökan. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter info@qsi.se.

Läs mer om vår policy för behandling av personuppgifter under fliken GDPR

Kontakta Oss