Effektivisera ditt arbete hemma

I dessa tider är det en stor fördel att ha möjligheten och flexibiliteten att jobba platsoberoende, både för att minska vårt CO2 avtryck samt minimera risken att bli smittad. Alla har ju inte möjligheten att jobba platsoberoende.  Det skulle bli lite ensamt för dagisbarnen och lite tomt i hyllorna i affären, men för oss som arbetar på kontor kan det vara en möjlighet.

Med Microsoft 365 har du tillgång till flera funktioner som kan göra arbetet hemma lika effektivt som på kontoret. Du kan ha tillgång till samma information vart du än befinner dig bara du har en uppkoppling till internet. Teams har inte bara ersatt Skype utan har även blivit ett samarbetsnav.

 • Exchange-kalendern har integrerats med Teams

  Teams integreras med Exchange-kalender och man kan enkelt se sina möten och andra händelser. Du kan även starta eller schemalägga möten direkt från kalendern i Teams.

 • Videokonferenser

  Ha videokonferenser med era kollegor och kunder. Att jobba platsoberoende kan göra att man känner sig avskärmad från den personliga kontakten man har på arbetsplatsen. Videokonferenser möjliggör direkt kommunikation vilket bibehåller den sociala närvaron.

 • Chatt

  Chat kan vara ett snabbt, enkelt och icke-störande sätt att kommunicera på. Den som arbetar på distans kan få svar snabbt utan att avbryta sin kollega om dess status är upptagen.

 • Team – Gruppchatt

  En gruppchatt gör det möjligt för flera anställda att chatta tillsammans, oavsett var de befinner sig. Alla i gruppen uppdateras samtidigt och man kan vara aktiv i många grupper. Möjligheten finns även alltid att använda den vanliga chatten för saker som inte är tillämpliga för hela gruppen.

 • Telefoni

  Du kan även ringa dina kollegor genom Teams, vare sig du endast vill prata med en kollega eller flera samtidigt så är det snabbt och enkelt gjort i Teams.

 • Dokumenthantering

  Man kan dela filer med varandra enkelt genom att skicka bilagor och dokument som PowerPoint-filer och Word-filer. På så sätt kan bättre samarbete uppnås.

Naturligtvis kan du ha Teams installerat på alla dina enheter.

Kan du jobba hemma?

Då det hela tiden kommer ny information kring Corona från myndigheterna om vad som gäller så vill vi på QSi uppmana våra kunder att se över de verktyg ni har i er verksamhet för att era medarbetare ska kunna arbeta hemifrån.

LÄS MER PÅ VÅR SUPPORTSIDA
Tillbaka till nyheter

Kontakta Oss