IT-Hjälp nu

IT-hjälp nu är ett samarbete mellan Jacobsskolan Hässleholm, NTI Gymnasiet Kristianstad och QSi Sweden AB

Har du också något du behöver hjälp med i din vardag, IT-hjälp nu hjälper dig att lösa IT relaterade vardagsproblem. Tjänsten är tillgänglig för både privatpersoner och företag.

Vi som företag, QSi Sweden AB, har en stor utmaning i att kunna rekrytera duktiga IT tekniker till branschen och behöver säkerställa att det blir fler och fler personer som utbildar sig för att sedan börja jobba hos oss i att hjälpa andra företag att utvecklas genom att vi ska förse dem med den mesta anpassade och bästa IT lösningen för just deras företag.

Med ovan nämnda behov i åtanke var det lätt för oss att komma fram till en lösning som gynnar alla parter, vi startar helt enkelt upp en IT support för alla i Hässleholms kommun – privat person som företag, alla kan höra av sig med sina problem och utmaningar. PÅ RÄTT NIVÅ! Vi som bemannar tjänsten och som kommer att svara på dina frågor är duktiga och kunniga på en gymnasienivå, ha därför i åtanke att vi kanske inte kan lösa alla problem som dyker upp men vi kommer att försöka och det värsta som kan hända är att du står kvar med ditt problem men då har du säkert varit med om att utveckla de elever som är med i programmet, för även om de inte lyckas lösa problemet idag så har de blivit en erfarenhet rikare.

Gå till ithjalpnu.se för hjäp, och vi ser fram mot att göra allt vi kan för att hjälpa dig!

IT-hjälp nu

Kontakta Oss