Din server

I egna lokaler eller som molntjänst

Vårt erbjudande med  produkter och lösningar som drivs av drift och utveckling av din servermiljö.

Vi riktar oss till de företag som har en större miljö, en IT-avdelning med bra kompetens, som vill förstärka kompetensen eller ha hjälp med lösningar inom områden man inte till fullo behärskar.

Vi kan också ta ett helhetsgrepp om småföretagarens IT-miljö. Vårt proaktiva arbete med dina IT-frågor innebär att ni kan koncentrera er på det som är er kärnverksamhet.

Inom detta område finns också vårt erbjudande inom molntjänster.

Har ditt företag mellan 5-50 användare?

Vi på QSi vet hur det är att vara småföretagare; en slimmad organisation fast många gånger med samma behov som ett storföretag när det gäller en stabil och väl dimensionerad servermiljö.

Med våra paketerade tjänster ger vi dig som småföretagare tillgång till samma verktyg och funktioner som de stora företagen har idag. Vi erbjuder till exempel epost, videokonferenser och snabbmeddelande. Möjligheten att dela filer inom företaget och med partners samt skydd mot virus och trojaner.

Genom att låta QSi sköta löpande drift och förvaltning av din servermiljö samt göra återkommande kontroller så får du tid över till din verksamhet. Vi besöker dig med jämna mellanrum och ser till så att din miljö är uppdaterad och driftsäker. Vill du ytterligare minska riskerna och korta ner responstiderna så erbjuder vi support via helpdesk till dina medarbetare.

Paketet innehåller allt du behöver för att komma igång inklusive de välbekanta verktygen Word, Excel och Outlook.

”Det kan aldrig bli billigare eller säkrare än i molnet”

Står du inför en förändring när det gäller din servermiljö så är molntjänster ett mycket bra alternativ. Din servermiljö och gamla programversioner kan ersättas med molntjänster i Office 365. Miljön och programmen är alltid uppdaterade och av senaste version. I Office 365 väljer du vilka tjänster du vill ha tillgång till och betalar en avgift efter det. Du kommer åt din data oavsett om du är på kontoret, hemma eller på resa genom att logga in till molntjänsten.

QSi har varit med i Microsofts partnerprogram för molntjänster sedan starten och har mycket stor erfarenhet av att starta upp nya verksamheter och att migrera befintliga, små som stora, till Office 365. Vi har ett starkt tjänsteutbud kopplat till molntjänster som vi gärna delar med oss av.

Office 365 är det välbekanta Microsoft Office-verktyget för samarbete och produktivitet som tillhandahålls genom molnet. Alla kan arbeta tillsammans med åtkomst överallt till e-post, webbkonferenser, dokument och kalendrar. Oavsett om du är småföretagere eller verksam inom ett multinationellt företag så erbjuder Office 365 alternativ som utformats för att passa din organisations unika behov.

Windows Intune ger företag datorhantering och datorsäkerhet i molnet. Med Windows Intune kan dina anställda arbeta nästan var som helst utan säkerhetsrisker och prestandaproblem.

Er IT-avdelning vet precis. Man kan behöva hjälp ändå.

När vi kommer i kontakt med de företag som har IT-avdelningar märker man fort att de har en väldigt god uppfattning om hur systemen mår. De vet vilken maskin som har vilka egenheter, vilka jobb som brukar gå snett, vilken maskin som snart måste bytas ut och vilken applikation som skulle behöva uppgraderas eller ersättas.

Att de har sådan koll kanske också är en av de främsta anledningarna till att man ber om hjälp från en utomstående konsult. Man letar efter spetskompetens inom ett visst område eller kanske efter en andra åsikt. Har din IT-avdelning fullt upp redan nu kan man prioritera och få saker gjort utan att omfördela egna resurser.

Scroll to Top