Din klient

Effektiv på jobbet med rätt klient

Vårt erbjudande med produkter och lösningar som drivs av vilken klient ni väljer åt era användare.

Vi är intresserade av utifrån ert arbetssätt och metodik hitta en kostnadseffektiv och produktiv klient. Det ska vara rätt klient, rätt uppkoppling och säkerhet. Det ska fungera hela vägen och vara ett effektiv arbetsredskap.

Vilken typ av dator stödjer ditt arbetssätt bäst?

De flesta företag har redan en strategi när det gäller användare, deras roll och vilken typ av dator de ska ha. Nästa steg blir att standardisera på en typ av dator i varje kategori och dra fördel av att ha valt en professionell maskin och följa med i den produktens utveckling.

Med central managering blir er tid för att få igång en klient minimal. Vi kan se till att installationen blir enhetlig och innehåller rätt program och konfigurationer.

 

Ett arbetsverktyg som det går att ringa ifrån

De smarta telefonerna är etablerade som standardverktyg hos många av dina användare. Utgångspunkten är fortfarande att den finns för att man ska ringa och ta emot samtal men samtidigt vill man kunna surfa och kolla mail.

Varför inte ta steget fullt ut?

Med Windows Phone drar du nytta av den investering du redan har gjort i din Windows Server- och klientmiljö. Du kan inte bara ringa och surfa utan har nu förlängt din Officemiljö hela vägen ut till din telefon.

Telefonen är inget lämpligt redskap att redigera dokument i, även om det går, men bara nyttan av att komma åt dom gör ju att många andra telefoners funktionalitet är utklassad. Att telefonen är en sömlös förlängning av din kontorsmiljö borde vara ett starkt argument.

  • Hämta ditt dokument från SharePoint.
  • Fortsätt konversationen i Lync som du påbörjade på kontoret.
  • Hämta presentationen från din molntjänst och maila den.
  • Vi berättar gärna mer!
Är plattan ditt nästa verktyg?

Nästa fråga som man bör ställa sig när det gäller val av klient är om plattan kan vara ett alternativ? Om den är ett alternativ, vilken ska i så fall bort?

Vi tror att flera utav de som tidigt har tagit till sig plattan som enhet inte har en helt färdig plan på hur den ska användas och manageras. Den har säkert blivit en tredje enhet jämte telefonen och datorn. Frågan är vad den löser för problem och hur mycket det är värt.  Dator, platta och telefon – en av dom ska bort.

Med Windows 8 på din platta och möjligheten att expandera plattan med batteri, fler portar och slutligen en docka på kontorsarbetsplatsen blir det möjligt. Dina resande medarbetare klarar sig utmärkt med en Windows platta och en Windows Phone. Hela tiden fullt integrerat med din infrastruktur och Windowsmiljö som du har placerad i det egna serverrummet.

Handscannern underlättar arbetsflödet

Det finns flera situationer där en handscanner med en trådlös uppkoppling snabbar upp och effektiviserar vissa arbetsprocesser. Istället för manuellt räknande och registrering så har du rapporten klar direkt.

Om det är din kund som plockar varor direkt i butiken eller truckarna på ditt lager som registerar plock direkt spelar ingen roll. Tillämpningarna är flera och fördelen är att plockordern och fakturaunderlaget skapas direkt.  I kombination med ett säkert trådlöst nätverk där din butik eller lagerområde är ihopkopplat så når du full effektivitet.

Scroll to Top