Din informationshantering

QSi erbjuder tjänster inom intranät och dokumenthantering med fokus på funktion, säkerhet och tillgänglighet.samarbete-sp

Dokument och information är många gånger hjärtat i dagens arbete på ett företag. Detta ställer höga krav på att hitta sin information när man behöver den. Med ett kompetent dokumenthanteringssystem sparar man inte bara tid för att hitta sina dokument utan ser även till att de alltid är tillgängliga oberoende på vilken plattform man använder sig av.

Microsoft Office 365 och SharePoint är systemen som ger er hög tillgång till er information och era dokument på ett säkert sätt. Om det så är på datorn, webben eller på mobila enheter.

SharePoint är såklart så mycket mer än bara dokumenthantering. Vill du veta mer om funktionerna i SharePoint och hur ni kan effektivisera ert företags informationsflöde så  hör av er till oss så berättar vi mer.

 

Redigera dokument direkt i din webbläsare och spara i SharePoint.

Med Office Online kan ni redigera era dokument utan någon lokalt installerad version av Office för att sedan spara dessa i er SharePoint. Dokumenten stannar alltså på en plats utan att behöva ladda hem dem för redigering. Nu har alla inom ert team samma dokument. Var inte orolig om samma dokument skulle redigeras av din kollega samtidigt som du gör det. Alla förändringar i dokumentet sker nämligen realtid.

Synkronisering har aldrig varit bättre och enklare som med OneDrive och SharePoint.

OneDrive ingår i Office 365 sviten och är starkt integrerad med SharePoint. Nu kan ni dela er information både internt och externt.

Samma dokument finns i molnet, i datorn och i telefonen.  Nu behöver man inte längre E-posta dokument mellan kollegor och få flertalet versioner utspridda. Dela dem istället från en källa och öka effektiviteten i teamet.

Med arbetsflöden i SharePoint får ni kontroll på dokumenten.

Genom att använda sig av arbetsflöden (WorkFlows) i SharePoint kan man styra dokument genom olika processer för att till exempel samla in data, arkivera och skicka meddelanden när händelser sker. Detta är bara några exempel på styrkan i arbetsflöden. Vi hjälper er gärna med att översätta era behov av dokumentstyrning till ett färdigt arbetsflöde.

Microsoft Office 365 och SharePoint stödjer flera olika plattformar.
  • Windows
  • Windows Phone
  • Android
  • Apple

Vill du läsa mer om Office på mobila enheter klickar du här

 

Kontakta oss om du vill ha mer information om informationshantering, Office 365 och SharePoint.

Telefon: 0451-422 30
E-post: info@qsi.se

Scroll to Top