Apple

 

QSi är nu en fullständig Apple leverantör och kan erbjuda hela Apple´s sortiment. Vi har nu blivit en ännu mer praktisk IT-leverantör!

QSi har nu certifierad kunskap inom Apple hårdvara, mjukvara och kringutrustning.

QSi erbjuder precis samma priser som på Apple Store.

 


Ni får nu full tillgång till alla Apple´s produkter samt service och support genom oss.
Macbook pro

Vi hjälper er i gång med er utrustning och den implementering som behövs på ert företag. Vi erbjuder er alltid den senaste utrustningen från Apple. Har ni problem eller vill utöka/förändra er Apple miljö, så kan vi hjälpa er. Vi har nu möjligheten att ge er synpunkter på förbättringar och även ge er utbildning inom Apple´s utbud och arbetssätt. Med våra kunskaper och tillgänglighet så kommer ni få den där lilla extra servicen som vi tycker att våra kunder ska ha.

Vi erbjuder er utrustningen direkt till företaget för snabb leverans, samt minimerar en massa mellanhänder.


Vi ser trenden att det är fler och fler företag som innehar både PC och MAC på olika avdelningar eller befattningar.

iPad Air

 

…det vill säga mixade användare i båda miljöerna.

Nu har vi möjligheten att hjälpa alla kategorier kunder, då vi innehar certifierade kunskaper inom både PC och MAC plattformarna.

QSi blir därmed unika på marknaden.

Har ni frågor eller funderingar på att gå över till Mac på företaget? Vi kan alltid erbjuda en lösning som motsvarar era krav och förväntningar. Mac är känt för att vara en stabil plattform som är enkel att hantera och använda.

Köp din nästa iPhone, Macbook, iMac, eller iPad hos oss.

 

 

Mac Mini Server

Vi på QSi har alltid det senaste, och vi håller oss uppdaterade gällande nya produkter och tjänster. Vi garanterar er den bästa servicen. Vi erbjuder även leasing/hyra av er utrustning. I denna tjänst så ingår en Allriskförsäkring utan avräkning på värdet.

För mer information kontakta oss på QSi.


iCloud

iCloud-iOs-7Apple har en molntjänst som heter iCloud. iCloud gör att du kan synkronisera mail, kalender, kontakter och bilder till alla dina enheter.

iCloud har också en inbyggd tjänst där ni kan spåra er utrustning om den blir stulen, samt en smidig säkerhetskopiering av er data. Apple har även en tjänst som heter iDrive. Det är en tjänst där du sparar dina filer så du enkelt kan komma åt dem oavsett vilken enhet du jobbar med. Om ni vill ha ett Apple nätverk så hjälper vi er med det.

 

 

 

 

Backup

Apple har en Router som heter Time Capsule. Enheten har en inbyggd hårddisk som tar säkerhetskopior på din dator. Denna funktion sker i bakgrunden utan at du behöver lägga tid eller glömma bort att ta dina säkerhetskopior, detta sköts helt trådlöst.

 

 

Media

Det är enkelt att utöka nätverket med en Airport Express. Med den enheten så kan man streama musik till sin stereo. Beroende på hur stor lokalen är, så behöver man kanske mer än en Airport Express.

 

 

Garantier/ reparation

Vi har ett samarbete med mStore som hanterar eventuella serviceärenden/garantier. mStore har en butik i Kristianstad för inlämning.

Scroll to Top