2018 har rivstartat och QSi är inget undantag. Under de senaste månader har inte mindre än tre, ja faktiskt fyra (!) nya kompetenta och hungriga medarbetare rekryterats till QSi och som vi nu välkomnar till oss.

Först in var Klas. Klas har en bred bakgrund inom IT och har under många år arbetat som IT-konsult på Compenta i Kristianstad. Klas har alltid ett leende till övers för alla och med kunden i fokus och ett lösningsorienterat sinne är han ett starkt tillskott på QSi. Nästa nyförvärv till konsultgruppen är Fredrik. Med mer än 20 års gedigen konsultvana från bland annat Lindahl & Rothoff och senast Cygate så har Fredrik ett konsultmannaskap och en specialistkunskap som stämmer mycket väl överens med QSi affärsidé. Med Fredrik fick QSi även en del nya kunder och vi vill passa på att tacka dem alla för förtroendet att vara deras nya IT-leverantör och hälsar dem varmt välkomna! Thony kom till oss i början på året och han kommer närmast från Office IT-partner i Helsingborg. Med hög Office 365 kunskap och ett kompletterande sidospår inom kommunikation så är Thony en välkommen resurs på QSi. En sista glädjande nyhet är att Sebastian, som arbetat hos oss i många år och som slutade i höstas, återvände ”hem” igen i månadsskiftet februari/mars. Sebastian kommer att arbeta tillsammans med både Helpdesken och Systemkonsulterna och blir en efterlängtad tillgång i den dagliga konsultverksamheten.

QSi ser med stor ödmjukhet och tillförsikt på framtiden och vi hoppas att kunder, partners och potentiella kunder också märker det. Med en riktigt stark laguppställning är QSi en IT-partner med lokal närvaro, stark specialistkompetens och hög tillgänglighet att lita på.

Det går inte att kommentera detta ämne

Scroll to Top