Cisco lanserar uppföljaren till populära brandväggen 5505 – Välkommen 5506

Cisco ASA 5505 är en brandvägg som varit på marknaden under flera år med miljontals installationer runtom i hela världen varav tusentals i Sverige. När det nu är dags att introducera efterträdaren, Cisco ASA 5506-X, så är det en lansering många med förväntan sett fram emot. Har du den äldre modellen? Vilka avgörande fördelar erbjuder Cisco 5506-X med tjänstemodulen FirePOWER, förutom att den är kraftfullare och snabbare?

Applikationsöversikt, Application Visibility Control (AVC). Med AVC får du insyn i vilka applikationer som används i ditt nätverk och hur de används. Cisco AVC har stöd för drygt 3 000 applikationer och du kan enkelt styra användningsgraden ända ned på användarnivå.

Nästa generations Intrusion Protection System (IPS). Baserad på den senaste teknologin från Sourcefire, hjälper IPS dig stoppa de senaste attackerna. Tack vare automatisk anpassning av IPS-regelverket till din nätverksmiljö samt prioritering av de farligaste attackerna sparar du både tid och kan fokusera på att åtgärda de för din verksamhet allvarligaste intrångsförsöken.

Advanced Malware Protection (AMP). Ger dig möjlighet att spåra alla filer som kommit in i ditt nätverk. Med den för Cisco unika funktionen ²Retrospective Security² kan du enkelt analysera tillbaka i tiden NÄR ett malware kom in, HUR den kom in, VAD den gör samt till VILKA enheter i nätverket den har spridit sig. Du kan effektivare och enklare få en uppfattning om den eventuella skadeomfattningen, stoppa spridningen och sätta in rätt åtgärder för att så snabbt som möjligt återställa din nätverksmiljö till normaldrift.

Ryktesbaserad URL-filtrering. Kontinuerligt uppdaterat URL-filter som skyddar användare från att besöka sajter som med största sannolikhet innehåller skadlig kod.

Cisco ASA 5506-X med FirePOWER-tjänster är en brandväggslösning för små och medelstora företag som erbjuder ett unikt mervärde:

Flera skyddssystem i en och samma enhet.

Bäst skyddseffektivitet i förhållande till ägandekostnaden. Skyddsfunktionerna i FirePOWER Service har flera år i rad fått högsta omdömen i tester genomförda av oberoende NSS Labs.

Flexibel administration. Du kan välja att administrera 5506-X onbox eller offbox. Offbox management (FireSIGHT) erbjuder, till skillnad från onbox management (ASDM), ett utökat stöd för olika typer av hot- och sårbarhetsanalys, incidenthantering och rapportgenerering.

Ta steget in i nästa generations brandväggssäkerhet med Cisco ASA 5506-X. En etta kan verkligen erbjuda en avgörande skillnad för ditt företags eller organisations säkerhet.

Kontakta QSi för vidare hjälp och information

 

Det går inte att kommentera detta ämne

Scroll to Top