Uppgradera till Windows 8 och nya Office

Windows XP och Office 2003 fasas ut

Upptäck ett nytt sätt att jobba. Uppgradera till Windows 8 och Nya Office.

Att ha en modern och uppdaterad it-miljö med den senaste tekniken är en garant för hög säkerhet, tillgänglighet och enkel hantering. Det innebär också att ni kan få ut mesta möjliga av ny hårdvara och att ni kan använda moderna produktivitetslösningar, såsom Office 365, för att bli mer mobila och använda sociala funktioner samt onlinemöten i er arbetsvardag.

Oavsett vilken tidigare version av Windows och Office ni använder idag finns mycket att vinna på att kliva upp till de senaste. Detta kan också vara ett tillfälle att se över hur ni vill jobba från nu och framöver (samarbetslösningar, mobiler och plattor i företagsnätverket, med mera). Att stanna upp och ta ett helhetsgrepp om sin it-miljö är en möjlighet där ni också kan säkerställa att ni köper it på ett sätt som passar och är kostnadseffektivt för just er.

Idag är det också enkelt att se till så att du alltid har tillgång till de senaste versionerna av operativsystem och programvara, genom att välja att köpa via volymlicens eller molntjänst.

Med moderna versioner av Windows och Office kommer många fördelar. Här är några exempel:

  • Inbyggd teknik för att möta moderna standarder I ett modernt operativsystem finns en mängd inbyggd teknik för ökad säkerhet och möjlighet till distansarbete, exempelvis. Här finns också stöd för ett modernt arbetssätt såsom samarbete, mobila lösningar, virtualisering och molntjänster.
  • Förenklad hantering. Alla enheter. I en modern Windows-miljö kan ni använda Windows Intune för att hantera, underhålla och inventera alla företagets Windows-datorer, telefoner och plattor på en samlad plats.
  • Uppgradera till Nya Office. Eller förnya med Office 365. En uppgradering till Office 2013 ger dig de senaste versionerna av dina Office-program, med många nya och förbättrade funktioner. Väljer du molntjänsten Office 365 får ni detta plus lösningar för onlinemöten, samarbetsytor, avancerad e-post och mycket mer. Bland annat synkas din e-post, kalender och information automatiskt mellan din dator, telefon och platta. Och du kommer åt funktionaliteten överallt. Molntjänsten inkluderar all drift och underhåll. Betalningsmodellen är en fast summa per användare och månad (eller år), utan uppstartskostnader. Ni får med andra ord en lösning färdig att använda, som någon annan ser till alltid fungerar. Läs gärna mer om Office 365 här.

Viktigt: Har ni fortfarande datorer som kör Windows XP och/eller Office 2003? Supporten för dessa produkter upphör 8 april 2014, vilket innebär att ingen support kommer att ges och inga uppdateringar eller säkerhetsuppdateringar att publiceras efter den 8 april 2014. Fortsatt användning av Windows XP och Office 2003 efter detta kommer att innebära stora säkerhetsrisker för ditt företag.

Vi hjälper dig att ta steget Oberoende av hur det ser ut på ditt företag idag och vart ni eventuellt vill vara framöver kan våra certifierade Microsoft-partner hjälpa dig att hitta en lösning.

Det går inte att kommentera detta ämne

Scroll to Top