Lansering i Kristianstad den 23 maj klockan 09.00

QSi är utvald lanseringspartner till Microsoft för nya Office 365. Vi följer upp våra tidigare lanseringsaktiviteter genom att sätta in ytterligare ett seminarium. Denna gången håller vi till i Kristianstad. Sätt ett kryss i almanackan och reservera förmiddagen den 23 maj till denna aktivitet.

Ola från QSi och Daniel från Microsoft guidar er igenom nya Office 365 med hjälp av praktiska demonstrationer.

Seminariet genomför vi hos Åhus Studiodata på Videllsgatan 1 i Kristianstad. Deras lokal ligger mellan Yllan och Arenan vilket innebär att det finns gott om parkering för bil eller att det blir endast en kort promenad från bussen.

Anmäl dig i vårt formulär här nedan eller kontakta någon utav oss på QSi för ytterligare information och anmälan.

Det går inte att kommentera detta ämne

Scroll to Top