Gör dig redo för Windows 8

QSi hjälper er med planering och utrullning

QSi höll ett välbesökt seminarie tillsammans med Microsoft gällande Windows 8 och Office 2013 den 31 januari.

Daniel Wahlqvist från Microsoft ”rockade” loss i dom funktioner och finesser som finns i de nya versionerna. Det var mycket aha-upplevelser från kunderna och Daniel visade på mycket funktionalitet och inbyggda verktyg.

Det är alltid intressant att bli uppdaterad på nya funktioner i operativsystemet och vilka samarbetsmöjligheter som öppnar upp sig i Office 2013. Den allvarligare delen i seminariet handlade om att påminna de som fortfarande använder Windows XP om att supporten upphör snart. De som inte redan har börjat planera för att ersätta XP bör göra detta.

Vårt seminarieerbjudande är en workshop där vi går igenom er IT-miljö och kontrollerar hur pass redo den är för en uppgradering till Windows 8. Erbjudandet står kvar även efter seminariet och riktar sig till alla som står inför denna uppgradering.

Är du intresserad av att diskutera funktionaliteten i Windows 8? Är er IT-miljö redo för Windows 8? QSi kan hjälpa er att ta reda på det. Kontakta oss direkt eller anmäl intresse i nedanstående formulär så kontaktar vi dig.

 

 Detta var det första av 6 stycken frukostseminarer som QSi håller under året. Nästa seminarie håller vi den 21 mars och då är det lanseringen av nya Office 365 och Intune som står på agendan.

Det går inte att kommentera detta ämne

Scroll to Top