Tillsammans med Microsoft uppe i det blå!

En rejäl uppdatering av Office 365

Vi på QSi har satsat på Microsoft: s molntjänster sedan de drog igång dessa. Nu är det snart dags igen för en rejäl uppdatering av Office 365. Under första kvartalet 2013 kommer Microsoft uppdatera till nya versioner av Office, SharePoint, Lync och Exchange.

Vi på QSi är väl förberedda på dessa nyheter efter att ha genomfört en två dagars utbildning. Några av våra konsulter har den senaste veckan haft en rejäl genomgång av uppdateringarna i den nya versionen av Office 365 tillsammans med Microsoft.

I och med denna uppdatering kommer alla användare får tillgång till Office Pro Plus 2013, Lync 2013 samt SharePoint 2013  i en ny version av Office 365  (beror på vilken licens man har i sin prenumeration). Störst förändring kommer det att bli för administratörer och för SharePoint användare.

Vill du veta med om Office 365, kontakta oss direkt

Taggar :

Det går inte att kommentera detta ämne

Scroll to Top