Kunskapslyft för QSi på Server 2012

En djupdykning i detaljerna

Sista dagarna innan jul spenderade QSi med att utbilda hela konsultgruppen i Microsoft senaste servermjukvara, Windows Server 2012.

Det blev ingen traditionell utbildning då vi redan arbetat med produkten ett tag utan snarare en djupdykning i detaljerna som ger de bästa resultaten ute hos våra kunder.

Windows Server 2012 har många förbättringar om man jämför det med sina föregångare. Virtualiserings-tjänsten har fått en rejäl uppgradering så att det nu går att utnyttja hårdvaran mer effektivt och ge en ökad tillgänglighet, även för våra mindre kunder.

Efter att QSi nu har uppgraderat vissa kundmiljöer till Windows Server 2012 och med denna fördjupade utbildning i bagaget så är vi väl förberedda på dina frågor om de effektiviseringar ni kan nå i en kommande investering.

Det går inte att kommentera detta ämne

Scroll to Top