Mikael Brostedt förstärker QSi

Säljer och leder vår funktion för sälj och marknadsfrågor

Mikael Brostedt förstärker QSi med sin långa och gedigna erfarenhet av försäljning. Han har lång erfarenhet av vår bransch, våra lösningar och den region vi verkar i. I rollen som teamledare för vår sälj- och marknadsgrupp tillför han sin erfarenhet till ett redan rutinerat gäng.

För QSi är detta ett viktigt steg i rätt riktning. Nu kan vi sätta en tydligare organisation bestående av en säljgrupp och en konsultgrupp. Vårt konsultdrivna sätt att sälja på kommer att kompletteras med en ännu starkare säljorganisation i och med denna rekryteringen.

Under december har det gjort mycket planering inför 2013 och Mikael, Tobias och Anna kommer att presentera en plan för våra aktiviteter vid deras kommande besök hos er.

Det går inte att kommentera detta ämne

Scroll to Top