Utbildning åt dina användare

Få ut så mycket som möjligt av din investering

Hur ska du få ut mesta möjliga avkastning på din investering?

I varje IT-investering du gör bör det planeras in utbildning som en del av leveransen. Det är kanske speciellt viktigt när det gäller funktioner eller program som involverar dina medarbetare och deras standardverktyg.

QSi erbjuder utbildning i Office samt Office 365 i samband med leverans av dessa verktyg. Vi erbjuder givetvis också utbildning och dokumentation i samband med att vi levererar anpassade SharePoint-lösningar och specifika systemutvecklingsprojekt.

Utbildning är emellanåt underskattat. Många företag köper Office-paket till klienterna, men genom att inte investera i en utbildning åt de anställda, kan användarna sällan använda alla funktioner och hjälpmedel som finns i Office. Diskutera gärna utbildning med oss, det ligger oss varmt om hjärtat.

Det går inte att kommentera detta ämne

Scroll to Top