Affären ska göras i bilhallen

Bilmånsson möter kunden i rätt miljö

Arbetsmetodiken styrde valet av lösning. Bilmånsson hade en tydlig idé om hur de ville jobba med kundmöten i sin nya, toppmoderna bilhall. I slutändan handlade det om att vara mobil och att ha möjlighet att presentera ett affärserbjudande eller slutföra affären i rätt miljö. För Bilmånsson innebär rätt miljö att man kan röra sig i bilhallen och visa upp de bilar och utrustningsalternativ som man kan erbjuda sin kund.

Detta ställde krav på en mobil lösning där IT-stödet följer med medarbetaren under sin presentation ute i bilhallen. Lösningen består av en central punkt där åtkomst till alla system och funktioner sker. Lösningen är klientoberoende och användaren kan välja sin PC eller telefon oberoende av operativsystem. Användarens aktiva program och funktioner flyttas vidare till den valda, aktiva klientenheten.

Kommentera

Scroll to Top