Migrering till Office 365 – en studie

QSi genomför internationell migrering från Google Apps till Office 365

Elektronikföretaget NOTE, med huvudkontor i Sverige, har nyligen genomfört en migrering från Google Apps till Office365. NOTE valde att använda QSi som partner för migreringen. I nära samarbete med Microsoft och Quest etablerade QSi deras nya Office365-plattform för cirka 600 användare i Europa och Kina. Migreringen omfattade både e-post från Gmail till Exchange Online samt även migrering från Google Sites till Sharepoint Online. Quest, som tillhandahöll verktyg för migreringen, genomförde en case study på projektet för att använda som referens.

Ni kan läsa mer om Quests case study här: Quest case

Är ni intresserade av att migrera till Office365 eller vill veta mer om vad Office365 kan erbjuda er verksamhet – kontakta oss på QSi!

Taggar :

Kommentera

Scroll to Top