Ny kommunikationslösning till Hörby Lantmän

Trådlöst nät från Meru

Hörby lantmän har implementerat ett nytt WLAN system

Hörby Lantmän är den ledande fullsortimentsleverantören av lantbruksförnödenheter, byggmaterial, butiksvaror samt energiprodukter i Mellanskåne.

Hörby lantmän har beställt ett nytt MERU trådlöst nätverk till sina lager-, kontors- och butiksytor. De hade ett behov att ha ett fungerande WLAN med täckning över sina brädlager samt butik och kontorsdel.

Nu kan lagersäljarna skanna varor direkt vid lastning enligt självplock principen. Med det så får man ett snabbare flöde när kunden sedan vill lämna butiken. Hörby lantmän ser även andra mervärde i sitt system som att kunna inventera online. Man går runt med bärbara datorer och en USB scanner när man genomför sin inventering. Detta blev ett modernt och kvalitativt trådlöst nätverk hos en ledande detaljhandel.

QSi är stolt över att ha fått implementera ännu ett fungerande MERU WLAN.

Vill du få mer info om denna lösning kontaktar du christer.persson[at]qsi.se

Taggar :

Kommentera

Scroll to Top