Välkommen till ett konsultbolag med höga ambitioner och en stark framtidstro!

Som systemkonsult på QSi Sweden AB får du stort ansvar och mycket frihet. Du kommer att få arbeta med de senaste teknologierna tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor. Vi erbjuder dig chansen att fortsätta utvecklas både som person och i din konsultroll och därmed också att trivas med jobbet. Våra medarbetare idag består av erfarna konsulter och vi har ett naturligt kompetensutbyte inom gruppen som hela tiden stärker oss som individer.

QSi Sweden AB erbjuder konsulttjänster med fokus på Microsoft, Cisco och HPs lösningar och produktplattformer. Tjänsterna omfattar specialistkonsulting för IT-infrastruktur och kommunikationslösningar bl.a. baserade på Ciscos stora produktutbud med tillhörande tjänster. Vi arbetar i många spännande projekt och söker nu fler begåvade och entusiastiska medarbetare:

Systemkonsult med inriktning mot kommunikation och säkerhet

Vi söker en systemkonsult som har:

  • Minst 5 års erfarenhet inom IT-branschen med i huvudsak inriktning mot kommunikation, i rollen som seniorkonsult ute hos kund.
  • Erfarenhet och dokumenterad/certifierad kompetens inom Ciscos certifieringsprogram lägst CCNA inom något område.
  • Grundläggande kunskap inom Windows Server, Active Directory, System Center, Exchange, MS SQL Server, Klienthantering samt virtualisering med Hyper-V.
  • Stort intresse att följa med i den snabba teknikutvecklingen och vidareutveckla dig själv.
  • Ett affärsinriktat arbetssätt med fokus på relationer och med förståelse för kundens behov och verksamhet.
  • Erfarenhet att arbeta metodiskt utifrån en projektmodell.
  • Goda kunskaper i att dokumentera lösningar och utfört arbete.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.
  • B körkort och tillgång till bil.
  • Universitets- eller högskoleexamen.

Vi vill att du erbjuder oss och våra kunder kundfokus, engagemang och leveransförmåga. Du bör vara van att arbeta självständigt på kunduppdrag. Ett professionellt konsultmannaskap och ett affärsinriktat arbetssätt är viktigt. Du ska ha lätt för att samarbeta och fungera i grupp. Våra konsulter ska göra skillnad för våra kunder och se till att de lyckas. Vi tror på långsiktiga anställningar och ser därför helst sökanden från vårt närområde.

Du kommer bl.a. arbeta med: – Design och nyinstallationer av kommunikationslösningar. – Uppgraderingar av befintliga kommunikationslösningar. – Förvaltning och vidareutveckling av befintliga kundlösningar. – Spetskompetens till kunders IT-avdelningar.

Ansökan 

Systemkonsult med inriktning mot kommunikation och säkerhet [Extern länk]

QSi Sweden AB erbjuder IT-konsulttjänster och lösningar inom infrastruktur, säkerhet samt informationshantering. Vårt kontor finns på Garnisonsområdet i Hässleholm. Företaget vilar på en stabil grund med en god ekonomi. Vi har en tydlig strategi med utvalda fokusområden och vi arbetar målmedvetet tillsammans med våra partners som ger en stark och stor kompetensbredd till våra kunder.

QSi Sweden AB, En ovanligt praktisk IT leverantör

Det går inte att kommentera detta ämne

Scroll to Top